Over mij

Wie ben ik?

Ik stel me graag aan je voor.

Op mijn 32e heb ik een bijna-dood ervaring gehad. Vanaf dat moment ben ik me serieus gaan interesseren in spiritualiteit en alternatieve geneeswijzen. Eerst in de breedste zin van het woord, want wat had ik eigenlijk meegemaakt? Met deze vraag begon voor mij de zoektocht naar mezelf en naar mijn latent aanwezige gevoeligheid en mogelijkheden. Mijn zintuiglijke waarnemingen zijn sindsdien uitvergroot en het begrip “Er is meer tussen hemel en aarde” heeft meer betekenis gekregen.

Ik ging cursussen en opleidingen volgen en veel praten met mediums en therapeuten.  Als kind was ik al heel gevoelig, maar destijds heb ik er nooit iets mee gedaan. Na mijn middelbare school ging ik de toen nog verplichte militaire dienst vervullen bij het Korps Commando Troepen. Dat was een mooie, maar zware tijd. Ik heb daar geleerd dat je veel meer kunt dan je denkt. Letterlijk je grenzen kunt verleggen. Ik ben daarna beroepsmilitair geworden bij het Korps Mariniers. Na een paar jaar kwam de vraag bij mij naar boven of er nog een andere wereld bestond dan deze prestatiegerichte omgeving? Een wereld misschien waar het gevoel ook aandacht kreeg? Het was tijd voor verandering.

Na mijn militaire carrière werd ik ambulancechauffeur. Het geeft me veel voldoening om een bijdrage te leveren aan het hulpverleningsproces. Het bijstaan van mensen met een hulpvraag blijft voor mij een uitdagende taak.

Doordat ik me ging verdiepen in het werken met energie, merkte ik dat ik dingen kon ‘aanvoelen’ bij personen om me heen. Ik merkte dat ik klachten ook kon verhelpen. Ik kreeg verzoeken vanuit mijn naaste familie en kennissenkring om pijntjes en ongemakken te verlichten. De resultaten waren positief. Inmiddels heb ik mijn werkzaamheden ondergebracht in Libra Innergy en heb een mooie praktijkruimte tot mijn beschikking in Hengelo.  

Ik heb vele cursussen en opleidingen gedaan in het werken met energie. Daarnaast heb ik Reiki gedaan, NLP, Hypnotherapie en momenteel ben ik

bezig met de laatste module (5) van Healing Touch. Een heel interessante methodiek, die met het bioveld werkt. Het werken met gidsen en het doorkrijgen van informatie vanuit gene zijde is van nature bij mij gegroeid en in de loop der jaren versterkt. Ik ben vanuit mijn werk als ambulancechauffeur medisch geschoold en RBA geregistreerd conform SWB BIG*.

*(Register Beroepsbeoefenaren in de Ambulancezorg conform het SamenWerkingsVerband Ambulancezorg & wet BIG (Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg))


“De beste leerschool is naar mijn idee nog altijd het leven zelf”


Gevolgde trainingen/opleidingen:

  • NLP
  • Reiki
  • Allerlei cursussen en workshops inzake werken met energieën
  • Hypnose technieken, gediplomeerd hypnotherapeut
  • Healing Touch (modules 1, 2, 3 en 4), momenteel bezig met module 5
Scroll naar boven