Visie

Er is meer tussen hemel en aarde. Die uitdrukking heb je vast wel eens gehoord. Maar wat wordt er mee bedoeld?

Overal om ons heen is energie. Die is nodig om te groeien en te bloeien. Voor de natuur, maar ook voor ons als mens. Het menselijk lichaam is een complex energetisch systeem. Ziekte, stress, prikkelingen van buitenaf of andere levensomstandigheden kunnen het energetisch evenwicht in ons lichaam verstoren.

Dit kan vanzelf herstellen, maar soms is er hulp nodig. Ik kan via mijn handen jouw energiesysteem aanvullen en beïnvloeden. Dit doe ik zonder, maar soms ook met een lichte aanraking. Met mijn ademhaling versterk in de verandering in energie. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven, zodat jouw energie weer vrij kan stromen. Ik hoor vaak van cliënten dat zij het ervaren alsof er een zware deken van hun schouders af glijdt.

Het klinkt misschien wat vaag en wellicht snap je niet hoe het werkt. Dat vind ik heel begrijpelijk, want werken met energie is onzichtbaar. Maar je kunt het wel voelen. Denk bijvoorbeeld aan het spanningsveld tussen magneten, dat heb je vast wel eens opgemerkt.

Ik nodig je van harte uit om bij Libra Innergy innerlijke rust en ontspanning te ervaren.

Mijn intenties

Ik werk vanuit de gedachte dat ik me dienstbaar opstel en jou innerlijke rust en ontspanning wil laten ervaren. Ik heb geen oordeel en probeer tot de kern van dat wat aandacht nodig heeft door te dringen.

Dit doe ik met de voor mij belangrijke waarden:

  • Onvoorwaardelijke liefde
  • Zuiverheid
  • Vertrouwen
  • Rechtvaardigheid
  • Vrijheid
  • Lijst
Scroll naar boven